петък, 28 януари 2011 г.

ПРЕДАЙ НАТАТЪК

Здравейте момичета,
включвам се и аз в тази игра. Чудесно предизвикателсво. Като начинаещ ще се постарая много, за  да зарадвам и моите 5 получателя. Ето и правилата:
първите 5 човека, които коментират под тази публикация ще получат нещо ръчно направено от мен, то ще е в рамките на 2011г.
Те пък от своя страна трябва  да предадат тази хубава игра нататък, да публикуват такъв пост в блога си и всеки от тях да подари по нещо ръчно направено на още 5 човека. И колелото се завърта.  Моят  мейл е petiaaa@gmail.com, ще чакам адреси . Ами това е, сега сте вие:)

ЧЕСТИТО 50-ТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, КАРТИЧКОФУРИИ!

Ето го и моят поздрав по случай 50-тото предизвикателство на Картичкофуриите на тема "Сладко". Много сладко ми стана като го прочетох и направих нещичко по случая ;)



Деси, много ти благодаря за хубавото предизвикателство! Ако имам време ще пробвам да учавствам и с още нещичко ;)

вторник, 25 януари 2011 г.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАРТИЧКОФУРИИ!!!


Честит Рожден Ден, мили картичкофурии! Дано все така продължавате да ни радвате с предизвикателствата си, а ние последователите ви да ставаме все повече и повече и да отрупваме страничките ви с красиви картички :) Благодаря ви за това, че ни стимулирате да творим повече, защото вие сте, които често пъти ме карате да се размърдам и да направя нещо красиво в забързаното си ежедневие, само и само да мога да участвам в поредното предизвикателство на блога ви ;) Много много успехи ви пожелавам и ето я моята картичка направена специално за вас:




събота, 22 януари 2011 г.

За стената ;)




Ето и моят първи опит с рамка. Не стана много красива, но пък става като за първи път :) Вече е окачена на една стена вкъщи и всеки ден си я гледам с гордост ;)
За който не е пробвал такава рамка и иска да направи, взех я от тук: http://increations.blogspot.com/2009/06/how-to-make-simple-paper-frame.html
Много добре описано и обяснено е!