сряда, 23 февруари 2011 г.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛШИЧКИ!


С малко закъснение, но по-добре късно отколкото никога ;) 
От седмица търся рози, които да ми харесат наистина. Доста хартия отиде и много време, обаче си намерих "моите" ;) И това стана точно за рождения ви ден, затова ви поздравявам с първата си картичка с тях (освен това хартията за фон е от вас - Dovecraft, Desert Blooms - невероятни хартии!!!!)


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ ЕЛШИ! 
Дано продължавате още дълго време да ни вдъхновявате и снабдявате (с идеи и материали) и да творите своите прекрасни нещица!







понеделник, 21 февруари 2011 г.

200

Тази песен, както и картичката посветена на нея са за Картичкофурийското предизвикателство на Руми и Рени! Страхотно предизвикателство и отново ги поздравявам за идеята им!
Признавам си, че в началото се колебаех много на коя песен да се спра. Има толкова красиви български песни - бавни и бързи, весели и тъжни. Много исках да направя картичка и за "Ако си дал" на Емил Димитров, защото тази песен освен, че звучи прекрасно има невероятен текст и някак си те кара да се замислиш и да се промениш. Но уви не ми дойде идея за картичка по нея... засега...
Затова пък при вида на китарата вкъщи - прибрана и отдавна неизползвана реших, че "моята муза" ще е "200":



Ревю, Кирил Маричков, Денис Ризов и Иван Лечев - 200

Замина мойто момиче,
замина далече от мен.
Но ми каза че ме обича,
и че може би някой ден!
Като вятър към твоите устни
ще достигна при теб сега,
и над розата кръв ще пусна,
а в косите ти дъжда.

Замина мойто момиче,
замина далече от мен.
Но ми каза че ме обича,
и че може би някой ден!
Като вятър към твоите устни
ще достигна при теб сега,
и над розата кръв ще пусна,
а в косите ти дъжда.

Толкова нежното звучене на китари нямаше как да не ме накара да започна с една такава ;) 




Междувременно съпругът ми преоткри неговата китара и дори свири докато аз творях :) Ето защо тази картичка, както и песента са специален поздрав и за него, без който нямаше да знам почти никой от хората на клипа, а това си е голям пропуск ;)
Обичам те мило и никъде няма да заминавам, за разлика от героинята в песента ;) А ти продължавай да ни свириш, защото ни харесва ;)

На Рени и Руми благодаря и за това, че ни вдъхновиха и вече няколко дена вкъщи слушаме само БГ музика, а я бяхме позабравили напоследък :)

понеделник, 7 февруари 2011 г.

Зайчето е влюбено :)

Бях убедена, че тази картичка няма да види бял свят... Аз я започнах като бебешка, а накрая излезе "влюбена" картичка ;) И все пак размислих и реших да я пусна за участие в презивикателството, за което я направих :) А именно "Картичка по рецепта" на Течето: http://cardsaddicted.blogspot.com/2011/02/52.html . Много интересно предизвикателство! Дано повече хора се включат в него!